Elementi Logo

АВТОР: Нина Насеска

Објави од Нина Насеска
Backgorund

Нина Насеска

Нина Насеска

ИСПОВЕДИ

Исповеди   Кога ми беше најтешко, го носев син ми кај сестра ми. Му велев дека го правам тоа за негова среќа оти знам колку сака да си игра со братучедите. Го испраќ...

Прочитај Повеќе

ЕЛЕМЕНТИ – БРОЈ 12

ПОДДРЖАНО ОД

Елементи

Елементи

© Електронско списание за книжевност - ЕЛЕМЕНТИ