Elementi Logo

АВТОР: Борислав Јарчевски

Објави од Борислав Јарчевски
Backgorund

Борислав Јарчевски

Борислав Јарчевски (1993, Скопје) дипломирал на Катедрата за англиски јазик и книжевност на Филолошкиот факултет „Блаже Конески“ при УКИМ, Скопје. Автор е на стихозбирката „Грош за Харон“ (2019, Темплум)

СЕСИЈА

Сесија На ладното светло од блицот потпрен на филџан,Кога ќе згасне соларната топилницаИ машинистите ќе се собератВ надземското теќе горе на рид,Сенките искачаат, ...

Прочитај Повеќе

ЕЛЕМЕНТИ – БРОЈ 12

ПОДДРЖАНО ОД

Елементи

Елементи

© Електронско списание за книжевност - ЕЛЕМЕНТИ